Welkom bij OYA Opleiden


Welkom op de site van Carla van Olst

Uit eigen ervaring weet ik hoe krachtig en waardevol een creatief proces is. Het is voor mij een uniek middel om dichter bij mezelf en daarmee bij m’n eigen kern en m’n eigen kracht te komen. Omdat ik dit ontzettend leuk en boeiend vind, bied ik verschillende mogelijkheden aan om dit door te geven.

OYA-Art
Ekster 6
5508 KK Veldhoven
tel: 040 245 47 83
e-mail: carla@OYA-Art.nl

Creatieve Healingweek in Frankrijk!

MILONGA 2018
Creatieve Healingweek

Ook dit jaar gaan we weer naar Milonga!! Je kunt je inschrijven voor workshops met betrekking tot healing, waarna je je creatief kunt uitleven in speksteen, schilderen in acryl, klei of pastel. Er kan natuurlijk ook gebeeldhouwd worden! Heb je een eigen materiaal, waar je graag in werkt, kan dat in overleg natuurlijk ook! We beginnen de dag gezamenlijk met yoga en meditatie. Daarna splitsen we ons op naar wat ieder wil en begeleid ik je in je proces.

Ik heb allerlei materialen bij me, die aan het eind van de week afgerekend kunnen worden. Wil je echt beeldhouwen, dan neem je je eigen steen mee, maar heb ik wel gereedschap.

We zitten weer op de prachtige plek Milonga. Voor een indruk verwijs ik je graag door naar hun site www.milongafrankrijk.nl en naar onderstaand filmpje.

We gaan er een prachtige week van maken. Er zijn nog plaatsen vrij! Voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Aankomst: zondag 12 augustus 2018 tussen 16 en 18 uur
Vertrek: zaterdag 18 augustus na het ontbijt
Prijs: € 650,-. Dit is inclusief overnachting, 3x per dag een heerlijke maaltijd, koffie, thee, koekjes, sapjes enz. en natuurlijk de cursusbegeleiding, op basis van een 2-persoonskamer (Een éénpersoonskamer is mogelijk via bijbetaling) en exclusief materiaal. 

Voor informatie en opgave kun je ten alle tijde contact met me opnemen. Verdere informatie vind je ook op de site van Milonga!

Voor een impressie van de plek Milonga en de beeldhouwweek: