Welkom bij OYA Opleiden


Welkom op de site van Carla van Olst

Uit eigen ervaring weet ik hoe krachtig en waardevol een creatief proces is. Het is voor mij een uniek middel om dichter bij mezelf en daarmee bij m’n eigen kern en m’n eigen kracht te komen. Omdat ik dit ontzettend leuk en boeiend vind, bied ik verschillende mogelijkheden aan om dit door te geven.

OYA-Art
Ekster 6
5508 KK Veldhoven
tel: 040 245 47 83
e-mail: carla@OYA-Art.nl

Beeldhouwen in Frankrijk!

MILONGA 2017
Beeldhouwweek en Creatieve Healing- Beeldhouwweek

Door omstandigheden gaan we dit jaar één weeek naar Milonga, waar voor wie wil gebeeldhouwd kan worden en voor wie wil healingtools aangereikt wordt in combinatie met te kiezen creatieve werkvormen. Zo kun je kiezen uit werken met steen, schilderen met acryl, werken met klei en pastel. We beginnen de dag gezamenlijk met yoga en meditatie. Daarna splitsen we ons op naar wat ieder wil en begeleid ik je in je proces.

we gaan er een prachtige week van maken. Er zijn nog plaatsen vrij! Voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Aankomst: zondag 13 augustus 2017 tussen 16 en 18 uur
Vertrek: zaterdag 19 augustus na het ontbijt
Prijs: € 635,-. Dit is inclusief overnachting, 3x per dag een heerlijke maaltijd, koffie, thee, koekjes, sapjes enz., cursusbegeleiding en gebruik van gereedschap en op basis van een 2-persoonskamer (Een éénpersoonskamer is mogelijk via bijbetaling) en exclusief materiaal.

Voor informatie en opgave kun je ten alle tijde contact met me opnemen. Verdere informatie vind je ook op de site van Milonga!

Voor een impressie van de plek Milonga en de beeldhouwweek: